Kategoriler

ALACA LİDER

Olaylarda artış yok

Alaca Lider Gazetesi’nde 20.11.2019 tarihinde yayınlanan “Esnaf Cumhuriyet Meydanına polis istiyor” başlıklı haberimize istinaden Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Alaca Lider Gazetesi’nde 20.11.2019 tarihinde yayınlanan “Esnaf Cumhuriyet Meydanına polis istiyor” başlıklı haberimize istinaden Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, “Alaca'da artan olaylar nedeniyle yerinde ve vaktinde müdahalenin yapılması için halk ve esnaf şehir merkezine polis noktası istiyor.

Vatandaşlar ve esnaflar Cumhuriyet Meydanı'nda zabıta noktasının yanına Polis noktasınınkonulabileceğini ve kendilerini güvende hissedeceklerini bildirdi.” şeklinde bir haber yayınlanmıştır.Habere konu yerin işyerleri, bankalar ve kamu kurumlarının bulunduğu ilçe meydanı civarı olduğu anlaşılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, 2019 yılı içerisinde meydanda toplam 8 olay olduğu tespit edildiği, İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde; 2017 yılında 532, 2018 yılında 481, 2019 yılında (ilk 10ay) 440 olay meydana geldiği, ve meydana gelen olaylarda artış olmadığı bilgisi verildi.

Çarşı ve Mahalle Bekçileri devriyede

Alaca’da asayiş hizmetleri 1 resmi Polis Merkezi ekibi, 1 Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği (sivil) ekibi olmak üzere 2 motorize ekip tarafından yürütüldüğü, habere konu Alaca Cumhuriyet Meydanı’nda 21.00/05.00 saatleri arasında Çarşı ve Mahalle Bekçilerince de yaya devriye hizmeti yürütüldüğünün altı çizildi.

5 dakikada müdahale 

Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü, “Halkın ve trafiğin yoğun olduğu saatlerde ekiplerimiz ilçe meydanında sabit bekleme görevi yapmaktadır.İlçemizde meydana gelen olaylara da yaklaşık 5 dakika içerisinde müdahale edilmektedir” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
141 Kez Görüntülendi.
Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 5 yaralı
Ekonomi
29 Kez Görüntülendi.
Vergi dairesi, esnafı uyardı!
Asayiş
44 Kez Görüntülendi.
Alman çiftin karavanı devrildi: 1 yaralı
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Alaca’da köylüler yağmur duasına çıktı
Sağlık
38 Kez Görüntülendi.
Gökhan Bilgili: ‘Hasta-çalışan ilişkisinde en önemli etken doğru iletişim kurulması’
Güncel
59 Kez Görüntülendi.
“Bu Sahne Aynı Biz”sahnelendi
Güncel
168 Kez Görüntülendi.
Ekrem Keçeli’den dev sanayi iş yerleri projesi
Güncel
73 Kez Görüntülendi.
Alaca’nın ekonomik sorunları masaya yatırıldı
Güncel
32 Kez Görüntülendi.
Başkan Aşgın’a hayırlı olsun ziyaretine Başkan Arslan da katıldı
Güncel
25 Kez Görüntülendi.
İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne ziyaret