Kategoriler

ALACA LİDER

BUGÜN DOĞALGAZ YOK!

Çorum bugün doğalgaz kullanamayacak.

Çorum bugün doğalgaz kullanamayacak.

Alınan bilgiye göre Ankara – Çorum – Samsun Hızlı Tren projesi kapsamında Sungurlu’da demiryolunun geçeceği güzergâhtaki arazide geçtiğimiz aylarda başlatılan zemin etüdü için sondaj çalışmaları kapsamında BOTAŞ’ın Hamdiköy yakınlarında bulunan ana borusu patladı.
Çorum-Ankara yolu üzerinde demiryolu için etüt çalışmalarını yürüten firmanın iş makinelerinin BOTAŞ ana borusunu dün öğlen 14.30 civarında patlattığı öğrenildi.
Patlama sonrasında sistemde bulunan doğalgaz nedeniyle Çorum’da gaz kullanımında dün bir sıkıntı yaşanmadığı ancak bugün kent genelinde doğalgaz kullanılamayacağı vurgulandı.
ÇORUMGAZ A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, olayın ardından hemen onarım ve tadilat çalışmaları için harekete geçtiklerini söyleyerek çalışmaları bugün bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Kahraman bu kapsamda bugün sanayiye doğalgaz veremeyeceklerini, evlerde ise kombi ve kalorifer kazanlarının kapatılması halinde mutfaklardaki ocaklara gaz akışını kesmemeye gayret edeceklerini dile getirdi.
Meydana gelen olayın çok ciddi olduğunu dile getirerek BOTAŞ ana boru hattında yapılacak çalışmalar nedeniyle bugün Çorum’da doğalgaz kullanılamayacağını anlatan Kahraman, “Bu yaşanan olayı Çorum halkının en az zararla atlatması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
ÇORUMGAZ ABONELERİNE MESAJLA BİLGİ VERDİ

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alaca
47 Kez Görüntülendi.
AK Partide yatırımlar değerlendirildi
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
Türk Büro-Sen Çorum Şubesi’nden Alaca’da birlik ve beraberlik şenliği
Alaca
45 Kez Görüntülendi.
Çorum'da genç Arkeologlar Selçuklu kentini gün yüzüne çıkarıyor
Yaşam
115 Kez Görüntülendi.
Aysun Taş hayatını kaybetti
Alaca
172 Kez Görüntülendi.
Evinde Ölü Bulundu
Alaca
59 Kez Görüntülendi.
Karaçal Köyü ve Bakır Boğazı’nda Çıkan Yangın 500 Dönüm Alanı Küle Çevirdi
Alaca
177 Kez Görüntülendi.
Selma Şahin Yaşamını Yitirdi
Siyaset
72 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya müjde! TOKİ 3. Etap Projesi 19 Eylül’de ihaleye çıkıyor
Güncel
126 Kez Görüntülendi.
Vali Çalgan ve Milletvekillerinden Şehit Kardeşi Harun Bıçak’ın ailesine taziye ziyareti
Alaca
66 Kez Görüntülendi.
Anadolu’nun kalbindeki tarih ve kültür şehri Alaca’da muhtarların talepleri görüşüldü