Hasan Başaranhıncal toprağa verildi
banner135

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın amcası Hasan Başaranhıncal (Yıldız Hasan) 85 yaşında Samsun Medikal Park Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

Merhum bu gün Ulu Cami'de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın yanı sıra Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ÇESOB Başkanı Recep Gür, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karataş, Osmancık Toprak Sanayicileri Kooperatif Başkanı Yakup Karaca, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, sivil toplum kuruluş temsilcileri, sanayiciler, iş adamları ve daire müdürleri katıldı.

Hasan Başaranhıncal, kılınan cenaze namazının ardından Çiftlik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Alaca Lider,  Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diler.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.