Zeki Gül’e dosya sundular
banner135

Türk PDR Derneği Genel Sekreteri Mesut Yıldırım ve Çorum İl Temsilcisi Ahmet Ölçer, hazırladıkları dosyayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Danışmanı Alacalı hemşehrimiz Zeki Gül’e sundular.

Dosya içeriğinde, Belediye kadrolarında Psikolojik Danışman İstihdamı için Haziran 2020 de belediyelere yazılan yazı sonrası, ilgili mevzuatta kadro tahsisine ilişkin düzenlemenin yapılması talebine dair bilgilerin yer aldığı paylaşıldı.

Yapılacak düzenleme sonrasında belediyeler bünyesinde farklı kadrolarda istihdam edilen psikolojik danışmanların, Psikolojik Danışman Ünvanını kullanmasının önü açılacağı ve ülke genelindeki tüm belediyelerde psikolojik danışmanlar için yeni bir istihdam alanı açılmış olacağına dikkat çekildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeki Gül ise misafirlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.