Zeki Gül oğlunu evlendirdi
banner135

Ayşe-Tuncay Turan'ın kızları Yasemin ile Halime-Zeki Gül'ün oğulları Mahmut dünya evine girdi.

Ayşe-Tuncay Turan'ın kızları Yasemin ile Halime-Zeki Gül'ün oğulları Mahmut, Anitta Otel'de düzenlenen düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi.

Düğün törenine AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Mülkiye Başmüfettişi Alacalı hemşehrimiz Ali Mantı, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, geçmiş dönem TBMM İdare Amiri Çorum eski Milletvekili Salim Uslu, Çorum eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum eski Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, SAHA İstanbul Genel Sekreteri hemşehrimiz İlhami Keleş, Alaca eski Belediye Başkanı Mahmut Köksal, işadamı Ahmet Ahlatcı, bazı ilçe belediye başkanları, STK ve esnaf temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.