Yeni makine parkı için çalışmalar başladı
banner135

Ankara Caddesi üzerinde bulunan ve 110 olarak bilinen Alaca Belediyesi makine parkı ve itfaiye merkezi, Fen İşleri Müdürlüğü ile birlikte eski pancar dairesinin yerine taşınacak.
Yozgat Caddesi’nde bulunan ve Eski pancar dairesi olarak bilinen bölgeyi ziyaret eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, burada yapılan çalışmaları inceledi.
Alaca Belediyesi olarak eski pancar dairesinin yerini İtfaiye Merkezi ve Fen İşleri Müdürlüğü olarak kullanacaklarını belirten Başkan Şaltu, “Belediye olarak ilçemize modern bir makine parkı oluşturmak için çalışmalara başladık. Seçim vaatlerimiz içerisinde yer alan makine parkımızı geliştirmek için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Şeker Fabrikaları A.Ş’ye ait olan alan belediyemiz tarafından modernize edilerek makine parkı haline dönüştürülecektir. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için Fen İşleri Müdürlüğümüz, 110 İtfaiye Merkezimiz ve makine parkımız buraya taşınacak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.