Veli Altınkaya için taziye ziyaretinde bulundular
banner135

Veli Altınkaya'nın cenazesi Kayseri'de düzenlenen cenaze töreninin ardından Kayseri Şehir Mazarlığı'nda toprağa verildi.

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK Çorum İl Temsilcisi ve Alaca Lider Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hacı Odabaş, KGK Tokat İl Temsilcisi ve Tokat Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özdilek, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, gazeteci meslektaşlarına taziye dileklerini ilettiler.

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını, kendisini hiçbir zaman unutmayacaklarını ve her zaman anısını yaşatacaklarını söyledi.

Alaca Lider Gazetesi olarak meslek büyüğümüz Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'ya Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.