Tarım işçilerini taşıyan araçlara denetim
banner135

İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, tarımsal araçların karışmış olduğu trafik kazaları ve bu kazaların doğurduğu olumsuz sonuçları engellemek amacıyla il genelinde eş zamanlı olarak mevsimlik tarım işçilerini taşıyan araçlar ve zirai araçlara yönelik bölgesel trafik denetimi gerçekleştirildi. 
Sürücülere ve vatandaşlara kazaların önlenmesine yönelik alınacak tedbirler hakkında bilgilendirmelerde bulunan trafik timleri, mevsimlik işçilerinin grup sorumlularına memleketlerine dönüş yolunda alacakları trafik tedbirleri hakkında seminer verdi.
Jandarma ekipleri ayrıca korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında gerekli kontrolleri yaparak vatandaşlara temizlik, maske kullanımı ve sosyal mesafe konusunda hatırlatmalar yaptı.
Trafik kazalarını azaltmaya yönelik ve sürücülerde “Trafikte Yakalanma Riski Algısı” ve “Farkındalık oluşturmak” amacıyla bölgesel denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.