banner135

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, sosyal medya hesabından hem Alaca'ya yapılan hizmetleri anlattı, hem de vatandaşların bayramını kutladı.
Başkan Şaltu, bugüne kadar söz verilen bütün hizmetlerin yerine getirildiğinin altını çizerek, bu hizmetleri halka sunmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.
Ülkenin bir süredir başarı ile sürdürdüğü koronavirüs sürecine de değinen Başkan Şaltu, bu konuda da belediye olarak üzerlerine düşen görevleri yaptıklarını yapmaya da devam edeceklerinin altını çizdi.
Güzel günler için umutların hep var olacağını kaydeden Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak, sağlıklı ve mutlu günler diledi. Başkan Şaltu'nun paylaştığı videoda şu bilgilere yer verildi:
"Alaca Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri söz verdiğimiz hizmetleri bir bir yerine getirmenin gururunu birlikte yaşıyoruz.
Belediye olarak itfaiye aracımızı ve iki traktörü araç filomuza kattık. Nikah salonunu halkımızın hizmetine sunduk. 200 bin metre karelik kilit taşı döşedik, ana caddelerimizi 41 bin metre kare soğuk asfalt ile kapladık. 4 bin metre kare karo ve beton kaldırım kaplaması yaptık. 3 bin metre kanal çalışması yaptık. Alaca deresinde 6 bin metre kare taban debisi gerçekleştirdik. Yeni içme suyu hattında 2 bin abonenin su bağlantısını yaptık. Aşevi ile kimsesizlerin yanındayız. 214 çiftçimizin mutluluğuna şahit olduk. Toplu taşımada yeni konforu ve kapasiteyi artırdık. Mezbahanemizi yeniledik.
Hizmete erişimi kolaylaştırdık. Online belediyecilikte ilk adım olan EBYS sistemine geçtik. Gençlere, spora ve eğitime desteklerimiz sürüyor. Personelimiz ile sosyal denge sözleşmesi imzaladık. Sosyal denge tazminatını ödüyoruz. Ülkemizin bir süredir başarı ile sürdürdüğü Koronavirüs ile mücadelede vatandaşımızın sağlığı için belediye olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Zor günleri geride bıraktığımıza inanıyor, güzel günler için umudumuzu koruyoruz. Ülkemizin bu pandemi sürecinden güçlenerek çıkacağına inanıyoruz. Bu vesile ile idrak ettiğimiz Ramazan Bayramınızı kutlar sağlıklı ve mutlu günler dilerim."

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.