Sayaç donmalarına dikkat!
banner135

Alaca Belediyesi soğuk havaların kendisini iyice hissettirmesi ile birlikte su sayaçlarının korunması konusunda vatandaşları uyardı.

Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, soğuk havaların kendisini iyice hissettirdiği belirtilerek, uygun şartlarda bulunmayan su sayaçlarının donabileceğini kaydetti. Vatandaşlardan mağdur duruma düşmemesi için ev ve işyerlerine ait su sayaçlarını soğuktan korumaları gerektiğini belirten Arslan, “Soğuk nedeniyle bilhassa dışarıda bulunan su sayaçları ve su tesisatlarının donarak kullanılamaz hale gelmesi kaçınılmazdır.

Abonelerimizin don olaylarında zarar görmemeleri için su sayaçlarını ve su tesisatlarını kontrol etmeleri, izolasyon malzeme ile muhafaza altına almaları menfaatlerine olacaktır. Ayrıca sayacın donması veya patlaması sonucu sayaçtan su akması durumunda derhal Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze müracaat etmelidirler” dedi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.