Şahin ve Büşra dünya evine girdi
banner135

Remzi ve Gülseren Tosuncu’nun oğlu Jandarma Astsubay Şahin Tosuncu, Mehmet ve Münire Cesur’un Hemşire kızı Büşra Cesur ile evlendi.

Atapark Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Karagöz, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağacdan, Gazeteci Merve Kayış, Cesur ve Tosuncu ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Ayrıca törene AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Av.Oğuzhan Kaya , AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Önceki dönem TBMM İdare Amiri, 24, 25 ve 26. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu tebrik mesajı göndererek genç çifti tebrik etti.

Damadın ağabeyi Mustafa Tosuncu, “Düğünümüze uzaktan, yakından teşrif eden, katılmak isteyip katılamayan, aklı, kalbi bizimle olan, tebrik telgrafı gönderen, yanımızda bulunan herkese sonsuz teşekkürler” açıklamasında bulundu.

Alaca Lider Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.