Prof. Dr. Ahmet Samsunlu’yu kaybettik
banner135

Prof. Samsunlu, çoklu organ yetmezliği nedeniyle iki haftadan beri tedavi görmekte olduğu Şişli Florence Nightingale Hastanesi’nde 82 yaşında hayata veda etti.

Merhume Kadriye ve merhum Hüseyin Samsunlu’nun oğulları, merhum Cavit Samsunlu, merhume Cavidan Soyocak ve Necla Demirer’in kardeşleri, Leyla Yalçınduran ve Mehmet Samsunlu’nun ağabeyleri, Zeynep Samsunlu’nun eşi, İstanbul Havalimanı’nı yapıp yöneten İGA’nın CEO’su Kadri Samsunlu ile Ayşegül Samsunlu’nun babaları, emekli DSİ Müdürü Ertuğrul Soyocak ve Uğur Soyocak ile Benel Demirer’in dayıları, CHP eski İl Başkanı Osman Samsunlu ile Rıdvan, Hüseyin ve İrfan Samsunlu’nun amcaları olan Ahmet Samsunlu’nun cenazesinin akşam saatlerinde Çorum Özel Hastanesi’ne getirilmesi bekleniyor.

Prof. Dr. Ahmet Samsunlu'nun cenazesinin, yarın (Çarşamba günü) Çorum Özel Hastanesi’nden alınarak Ulu Mezar'da toprağa verileceği öğrenildi.

Alaca Lider Gazetesi, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm Çorumlulara başsağlığı diler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.