Minik eller üşümesin!
banner135

Alaca İlçe Spor Müdürlüğü ile Alaca Gençlik Merkezi tarafından 'Minik Eller Üşümesin' diye sosyal sorumluluk kampanyası düzenlendi.

Alaca'daki köy okullarında bulunan çocuklara etkinlik kapsamında hediyeler dağıtıldı. Okul ziyaretlerine İlçe Spor Müdürü Mehmet Aktaş, İtimat Sürücü Kursu Sahibi Vedat Mutlu, Gençlik Merkezi'nde görevli Gençlik Liderleri Aslı Kaya ve Kübra Diç katıldı. Alaca ilçesine bağlı köy okullarından İsmailli, Ceritler, Çopraşık, Büyükdona köyleri ziyaret edilerek, ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçları giderildi. İlçe Spor İl Müdürü ve Gençlik Merkezi'nde görevli gençlik liderleri, lise ve orta okulda gönüllü öğrenciler ile sınıflarda sosyal etkinlik ve çeşitli oyunlarla öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi olan çocuklara 100 adet kaşkol, bere ve eldiven üçlü takım olarak 30 çocuğa mont hediye edildi. Başlatılan sosyal sorumluluk projesinin amacının ise minik eller üşümesin, minik yüzler gülümsesin oldu. 'Minik eller üşümesin' kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere hediyeleri dağıtılarak, bütün köy okullarına ulaşılmış oldu. Ayrıca kampanyaya katkıda bulunan esnaflara teşekkür edildi. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.