Marketler denetlendi
banner135

Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini yoğunlaştıran Alaca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  marketlerde; koronavirüse karşı alınması gereken tedbirler konusunda maskesiz kesinlikle içeriye müşteri alınmaması, market giriş ve çıkışlarında dezenfekten bulundurmaları market işletmelerine gerekli ikazlar yaparak ve halkın sağlığını yakından ilgilendiren halkımızın tüketimine sunulan temel gıda maddelerinin kullanım sürelerini, raf ile kasa arasındaki fiyat denetimi barkotlar kasalarsa okutularak fiyat eşleşmeleri inceleyerek denetimlerde bulundu. 
Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
“Bu denetimler periyodik olarak devam edecektir. Vatandaşlarımızın alış verişlerinde aldıkları ürünlerin son kullanım tarihini kontrol etmeleri konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini gerekmektedir.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.