Kuaför Yıldız meslekte 30'uncu yılını kutladı
banner135

(Özel Haber-Arap Kurt)

Yıldız Güler, bu etkililiğini SMA hastası Alp bebeğe destek kermesi ile de taçlandırdı.  Alaca Kaymakamı  Hicabı Aytemür'ün eşi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu'nun eşi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı, Ak Parti Belediye Meclis üyesinin de katıldığı kermeste çekilişler yapılarak çeşitli hediyeler verildi.   
Misafirlerini tek tek kapıda karşılayan Kuaför Yıldız bir de konuşma yaptı. 
Yıldız Güler, salonunda bulunan misafirlerine hitaben yaptığı konuşmasında; 1990 yılında İstanbul'da bayan kuaförlük  kursundan aldığı belge ile Ayhan Mahallesi'ndeki evlerinin önünde mütevazı bir dükkân açarak bir makas, bir tarakla 1992 yılı itibariyle kuaförlük mesleğine giriş yaptığını, o tarihten bu tarihe kadar aktif olarak çalıştığını  eli ayağı tutup  ömrü yettiği sürece de yapacağını, Alacalı bayanlara hizmet edeceğini söyledi.
Güler, daha sonra 30'uncu yıl pastasını keserek davetlilerine ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.