Karabacak Premium'a görkemli açılış
banner135

Açılış töreni siyasi parti yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin bir araya gelmesine vesile oldu.
Karabacak Premium Mobilya Mağazası, yoğun bir katılımla düzenlenen törenle açıldı.
Karabacak Mobilya, 39. yılını 6. mağazasıyla taçlandırdı.
Yeni bir konseptle Çorum halkına hizmet sunacak olan Çorum Karabacak Premium Mobilya Mağazası, İlhan Gürel Caddesi’nde hizmete açıldı.
Yüzölçümü 1.000 metrekare olan mağaza, mimarlarıyla birlikte, proje işleri, otel, villa, ofis, mutfak konularında, Çorum'a ve çevre illere ücretsiz hizmet verecek. Firma yetkilileri, tüm Türkiye’ye ücretsiz sevkiyat ve kurulum yapacak.
Karabacak Premium, farklı tarz ve konseptin oluşturulduğu, onlarca markanın bayiliği ile sayısız markanın sunulduğu bir mağaza olarak hizmet verecek.
6. şubesini Çorum’a kazandıran Karabacak Mobilya, toplam 10 bin metrekarelik bir alanda, onlarca personel ile hizmet veriyor.
Firma kurucusu Sadık Karabacak, oğlu Ali Karabacak ve torunları Berkan ve Emre ile açılış törenine katılan davetlilerle yakından ilgilenirken, program pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.
Karabacak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak yaptığı açılış konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek, yeni mağaza hakkında bilgiler verdi.
Açılış töreninde konuşan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Oğuzhan Kaya ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da Karabacak ailesini tebrik ederek, emin adımlarla ve güçlenerek yoluna devam eden Karabacak Mağazalarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

SİYASET, BÜROKRAT VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN AÇILIŞ
Açılış törenine; AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Eski Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, DEVA Partisi İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Barış Coşgunsu, Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Engin Erenler, TDP Merkez İlçe Başkanı Eralp Armakan, Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Dağaşan, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Çiftçi, Suat Atalay, Türk-İş İl Temsilcisi Sefer Kahraman, Belediye-İş Şube Başkanı Mehmet Şen, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Dede Nurettin Aksoy, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Sami Çam, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan, ÇESOB Başkan Vekili Erdal Kolaylı, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı, Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu Başkanı Hacı Odabaş, Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral, Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Mert, Çorum Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahri Yandık, TAPDER Başkanı Murat Alaçam, Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Çorum İl Başkanı ve Eğitim Gücü Sendikası İl Temsilcisi Ahmet Ölçer, İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.
Protokol mensupları, dualar eşliğinde açılış kurdelasını kestikten sonra mağazayı gezerek Ali Karabacak’tan ürünler hakkında bilgi aldı.
Bülent Özkömürcü’nün sunumunda gerçekleştirilen açılış töreni, coşkulu bir şekilde tamamlanırken, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.