İTİMAT Sürücü kursuna anlamlı ziyaret
banner135

Misafirleri kapıda karşılayan İtimat Sürücü Kursu Sahibi Vedat Mutlu çiftin ziyaretlerinden dolayı mutluluklarını dile getirerek “Biz sadece ehliyet vermiyoruz, abilik, kardeşlik gibi köklü bağlarda kuruyoruz. Hem başarırken hem evlenirken yanınızdayız” dedi.
Mutlu: “ Ehliyetini bizden alan Hanım kızımız Sema Kılıç ve eşi Aydın Kılıç nikahlarının ardından bizleri ziyareti çok sevindirdi. 2020 de ehliyetini Kursumuzdan alan hanım kızımız Sema Kılıç, ehliyet alma sürecinde kursumuzun ilgi ve alakasından memnuniyeti ile nikahında da mutluluğunu bizlerle paylaşmış olması ve hem ehliyetini vermek hem de ömürlük saadetinde ziyaret edilmek güzel bir duygu. Her iki kardeşimize de tebrik eder ömür boyu saadetler dileriz. Biz sadece ehliyet vermiyoruz abilik kardeşlik gibi köklü bağlarda kuruyoruz. “Hem başarırken hem evlenirken yanınızdayız” dedi.Sema ve Aydın Kılıç çifti ise “hem ehliyetimizi alırken bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan kardeşlik duygusundan oldukça memnun olduk. Nikâhlandıktan sonrada ziyaret ederek mutluluğumuzu paylaşalım istedik.” dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrem türkoğlu 13 ay önce

depremden önce iltimat sürücü kursuna yazıldım depremden dolayı memlekete dönmek zorundaydım dersler online oldu ve bu surucu kursunda hiçbir şekil de ders görmedim 1000 tl.ücreti ödedim ve ben tekrardan çoruma dönmicektim para iadesi istedm beyefendiye ülkemiz de afaki bir durum oldu tabi ama meb açıklama yaptı ben oraya gelmiceğim için iademi alabiliyorum bakanlığın bana verdiği hakkı istedim ben benim olanı istemiştim beyefendi de saolsun konuşmayı depremi çok iğrenç yerlere çekti iltimat sürücü kursu vermemek için söylemediği laf kalmadı hakka giriyormuşum hiç ders görmediğim halde üniversite okuduğum için teorik ders görmeme gerek yokmuş saçmalıktan ibaret ben aşçılık okurken arabanın motorlarını incelemiyorum iadeye vermemek için ellerinden gelen saygısızlıkları yaptılar çok saygısız terbiyesiz insanlar umarım kendisini müdür olarak tanıtan ardından müdür ben değilim diyen beyefendi diksiyon konuşma uslübü dersi alır ihtiyacı var gibi gözüküyor