İLKE HAUS’ta sona yaklaşıldı
banner135

İsviçre'de yaptığı projelerle adından söz ettiren ve Çorum'da da dikkatleri üzerine çeken Ekrem Keçeli, İLKE HAUS ile binalara kazandırılan teknoloji ve güvenlik sistemlerini bir üst çıtaya taşımayı hedeflediklerini 3 bin 800 metrekare arsa içerisinde site halinde 36 daire olarak planlanan İLKE HAUS ile mülk sahiplerine konforlu bir yaşam alanı vaat ettiklerini belirtti.

İLKE'YE ÇORUM'DA İLK

İLKE HAUS 'un yapımında sona yaklaştığını belirten Ekrem Keçeli, " Binamızın çatısına güneş enerjisi panelleri yerleştirdik. Bu sistem binanın ortak kullanım alanlarındaki elektrik giderleri karşılanacak şekilde tasarlandı. Binanın zemin katında fitness salonları, sığınak, bir üst katı ise iş yeri olacak. Biz hemşehrilerimizi ev sahibi yaparken tüm ayrıntıları hesaba katıyoruz. Amacımız en konforlu hizmeti ev sahiplerine sunabilmek" dedi.

"GELECEK NESİLLERİN YAŞAM ALANLARINI ÖNEMSİYORUZ"

Ekrem Keçeli, " Birinci ve ikinci katta 1+1, 2+1, 3+1, dairelerimiz var. Diğer katlarımız da büyük metrekare 3+1 ve 4+1 dairelerimiz olacak. Birinci kattan sonra panaromal olarak bütün Çorum'u görebileceğiniz eşsiz bir manzara sunuyoruz. En önemlisi sağlam zemin ve temiz oksijen. Biz aileleri ve gelecek nesillerin yaşam alanlarını önemsiyoruz" dedi.

İLKE HAUS'un içerisinde iş yeri, fıtness salonları, kamelyalar, çocuk oyun grupları, yüzme havuzları ve birçok emniyet tedbirleri olacağına değinen Ekrem Keçeli, "Avrupa standartlarında, doğal gaz kaçak sistemleri, dairelere özel solenoid vanalar, dairelere özel Türk hamamları, ısı, ses ve su yalıtımlarının yanı sıra 60 araçlık bir otopark hizmeti de bulunacak. Ayrıca otopark, her daireye iki otopark alanı ve binaya ait 10 adet misafir otopark alanıyla mülk sahiplerinin misafirlerine özel otopark alanlarının bulunmasını sağlayacak" ifadelerine yer verdi.

KÜRESEL SALGINA RAĞMEN YATIRIMA DEVAM...

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs Salgınına ve yaşanan ekonomik bunalım ve tıkanıklığa rağmen yatırımlarına ara vermeyen Keçeli, inşaat sektöründe sağladığı istihdamla da taktir topluyor. Keçeli, bir yandan Çorum'a standardı yüksek konutlar ve işyerleri kazandırırken, diğer yandan da istihdam ve iş olanağı sağlıyor.Öyle ki yapımında sona gelinen İLKE HAUS'ta günlük 100 işçi istihdam ediliyor.

ÇORUM HALKINA TEŞEKKÜR EDERİM

Ekrem Keçeli, Çorum'un prestijini artıracak, insana konfor alanı sunacak, kaliteli ve çağın gereklerine uygun binalar kazandırmanın çabası içerisinde olacaklarını kaydetti. Keçeli, hayata geçirdiği en son projesi olan İLKE HAUS 'un yapımında son aşamaya geldiklerini ve yeni proje olarak hayata geçirmeyi planladığı NERGÜL HAUS'un sinyalini de verdi. Keçeli,"Çorum halkına göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

ÇORUM MİMARİSİNE KATKI SAĞLADI

Hedefinin, geçmişinden aldığı bilgi ve deneyimini, güçlü iş birlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımla birleştirerek; Çorum'da ihtiyaç duyulan ve tercih edilen yapıları ortaya çıkarmak olduğunu söyleyen Ekrem Keçeli, Avrupa’da edindiği bilgi birikimini ilk olarak 2013 yılında Bahabey Caddesi’nde yer alan BUKET TOWER isimli bina ile Çorum'a aktardı. 2015 yılında yine BESTE HAUS ve 2017 yılında KEÇELİ HAUS ve daha sonra NAZİRE HAUS ve NAZLI HAUS ile dikkatleri üzerine çeken Ekrem Keçeli, İLKE HAUS ile inşaat sektöründe Çorum mimarisine katkı sağladı.

BELEDİYE BAŞKANI'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Davos Yapı güvencesiyle farklı mimari alanlara imza atan Ekrem Keçeli, İLKE HAUS 'un etrafındaki yol çalışmaları için Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür etti. Keçeli, " Çorum'a yapılan tüm çalışmalar için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Halkın kolay ulaşım sağlayabilmesi için yapılan yol çalışmaları için ise başkanımıza minnettarız" şeklinde konuştu.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.