İlçenin birçok bölgesi çamurdan kurtuldu
banner135

Alaca Belediyesi, dokuz ay içerisinde 150.000 metrekare kilit taşı, alt yapı hizmetleri, arıtma su döşeme çalışmaları ve kaldırım çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor. 
Yaptığı çalışmalarla ilçe halkının takdirini kazanan Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, kış gelmeden ilçenin birçok bölgesini çamurdan kurtardı. 
Cengizhan Mahallesi ve bir çok sokakta çalışmalar hızla devam ederken diğer taraftan da sanayi ve diğer sokaklarda çalışmalardan doğan yamalı yerlere beton atılıyor. 
Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Fen İşlerinden Mühendis Bugra Olgun, Kubilay Mantı ile birlikte yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde incelediler. 
Cengizhan Mahallesi'nde yapılan ve proje kapsamında yapılması gereken yer ve çalışmaları inceleyen Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Çalışmalardan oldukça memnun kalan vatandaşlar Başkan Şaltu ve beraberindekilere çay ikramında bulunarak, sohbet ettiler.
Vatandaşlar; Başkan Şaltu ve ekibine yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.