İl Müftü Yardımcısı olarak Çorum'a atandı
banner135

Çorum'a tayin olan İlçe Müftüsü Fatih Kaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan'ı makamında ziyaret etti. 
Müftü Fatih Kaya, İl Müftü Yardımcısı olarak Çorum'a atandı. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Fatih Kaya'ya Alaca'ya verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederken, yeni görev yerinde de başarılar diledi.

FATİH KAYA KİMDİR

1978 yılında Tosya’da doğdu. 2000 yılında Bursa İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2003 yılında Ankara/Sincan Organize Sanayii Camii’nde İmam-Hatip olarak meslek hayatına başladı.
2004 yılında Ankara İl Müftülüğüne Stajyer Vaiz olarak atanan Fatih Kaya, aynı yıl Konya İhtisas Merkezi’nde kursiyer oldu. İhtisas Eğitim Merkezi Mezuniyeti sonrası 2007 yılında Çankırı Çerkeş İlçe Vaizliğine tayin edildi.
2008-2013 yılları arasında Almanya/Düsseldorf Din Hizmetleri Ataşeliği bölgesinde hizmet veren Oberhausen Mevlana Camiinde Din Görevlisi olarak görev yaptı.
Yurtdışı görevi sonrası Ankara Keçiören İlçe Müftülüğüne Vaiz olarak atandı. Aynı yıl Diyanet İşleri Başkanlığı merkezinde (Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü, Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Dairesi Başkanlığı) görevlendirilerek iki yıl süreyle Diyanet İlmi Dergiyi yayına hazırladı.
Kasım 2015’te yapılan İlçe Müftülüğü sınavında başarılı olarak Çanakçı İlçesine ataması yapılarak 2 yıl görev yaptı. Fatih Kaya, 30 Temmuz 2018 tarihinden itibaren Alaca İlçe Müftüsü olarak görev yapmaktadır.
Arapça (E) ve Almanca (D) bilen Fatih Kaya, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.