Esnaflardan ALŞET’e destek
banner135

Alaca esnaflarından Damla Market, Karadeniz Ekmek Fırını, Alaca Manavı, Kasap Mustafa, Alaca Tavukçuluk, Güneş Ofset, İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği (ALŞET) üye ve mensuplarına destek olacaklarını açıkladılar.

Esnaflar; İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyeleri ile protokol imzalayarak ihtiyaçları neticesinde özel indirimler uygulayacak. Esnaflar, "Amacımız sahip çıkmak, desteklemek ve kardeşliğimizi perçinleştirmektir. Bu anlamda üzerimize düşen, elimizden gelen tüm imkanları kullanıyoruz" dedi.

Esnaflara teşekkür eden İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Zeki Dilmen, “Esnaflarımızın yapmış olduğu işbirliği ve desteği bizleri fazlasıyla onurlandırmış ve gururlandırmıştır.

Bu anlamda derneğimizle yapılan protokol neticesinde verilmiş olan dernek üyelerimizin kimlik kartlarıyla birlikte Damla Market, Karadeniz Ekmek Fırını, Alaca Manavı, Kasap Mustafa, Alaca Tavukçuluk, Güneş Ofset’ten yapılacak olan alışverişlerde özel indirimler uygulanacaktır.

Bizlere bu desteği veren Damla Market sahibi Kürşat Şahin beye, Karadeniz Ekmek Fırını sahibi Temel Sarı beye, Alaca Manavı sahibi Sedat Altınok beye, Kasap Mustafa Gündoğan beye, Alaca Tavukçuluk sahibi Murat Ulubaş beye, Güneş Ofset sahibi Çınar Yeşilbaş beye teşekkür ediyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.