Çorum-Amasya yolunu incelediler
banner135

MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Ercan Daşdan, Geçmiş Dönem İl Yürütme Kurulu Üyesi Alaca Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Günser Şirin, TBB Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Azak, SGK İl Müdürü Ömer Tök ile birlikte Çorum-Amasya arası Mecitözü kısmında yol yapım çalışması yapan işçileri ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar dilediler.

Çorum-Amasya arasında devam eden yol yapım çalışması Projenin hayata geçmesi ile mevcuttaki sathi kaplamalı tek platformlu devlet yolu, bölünmüş yola dönüştürülerek yolun fiziki ve geometrik standartları yükseltilecek. 2020 yılı içinde toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı çalışmaları devam ederken, 6 kilometre bölünmüş yol yapımının hedeflendiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.