'Camiyi seviyoruz namazla buluşuyoruz'
banner135

Yarıyıl tatilinde camiye devam eden öğrencilerin ve velilerin katıldığı program öncesinde İlçe Müftüsü Fatih Kaya yaptığı vaazında çocukların namaza gelip yetişkinler arasında saf tutmasını çok önemsediklerini ifade ederek, bu tür faaliyetlerin gençlere namaz alışkanlığı kazandırmak için iyi bir fırsat olduğunu belirtti.
Kaya, konuşmasında anne babaların da çocuklarını teşvik ederek ve bizatihi kendilerinin örnek olmasının gerektiğini ifade etti. İlkokullar arasında; 1. Günhan Camii’nden Hasan Can Bulut, 2. Yıldızhan Camii’nden Emirhan Feker, 3. Şıhlar Camii’nden Osman Bilgin Ortaokullar arasında; 1. Denizhan Camii’nden Ömer Faruk Erbaş, 2. Hayırlıoğlu Camii’nden Muhammed Çağrı Yılmaz, 3. Sebilullah Camii’nden Burak Pak oldu. Program sonrasında yarıyıl tatilinde aksatmadan camiye gelip, namaz sure ve dualarını ezbere okuyan ilk ve ortaokul öğrencileri arasından dereceye girenlere ödülleri İlçe Müftsü Fatih Kaya tarından verildi. Dereceye girenlere tablet ve saat hediye edilen programda ayrıca her öğrenciye başkanlığın yayınları arasında yer alan çeşitli kitaplar ve Diyanet çocuk takvimi hediye edildi. Program yapılan ikramlarla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.