ALACA İNTERNET VE TELEFONA KAVUŞTU
banner135

(ÖZEL HABER-HACI ODABAŞ)

Türk Telekom alt yapı sorununu bahane ederek 5 aydır Alaca'ya telefon ve internet hizmeti vermiyordu. 
Türk Telekom'un internet ve telefon direkleri kırılmış kablolar kopmuş Alaca'nın birçok mahallesi internet ve telefon hizmetinden yararlanamazken, Türk Telekom 5 aydır alt yapıdaki aksaklığı işaret ederek bu yüzden hizmet veremediğini vatandaşa iletmişti. 
Yayınlamış olduğumuz haber üzerine Türk Telekom yetkililerinin ilçeye giderek, telefon ve internet hattının geçtiği direkleri ve kabloları onardığı, Alacalı esnafların ve halkın internet ve telefon hizmetinden artık yararlanabildiği öğrenildi. 
Alaca Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyesi, Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Kadim Erdugan, gazetemizi telefon ile arayarak, Alaca'daki internet ve telefon sorununun Türk Telekom yetkililerinin çalışmaları sonucunda ortadan kaldırıldığını vurguladı. 
Kadim Erdugan, esnafın ve halkın telefon ve internet hizmetine kavuşmasına öğrencilerin de internette kavuşarak uzaktan eğitimlerine devam etmesine büyük katkıda bulunan Alaca Lider Gazetesi çalışanlarına da teşekkür etti. 

İLGİ VE ALAKALARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan Alaca'da yaşanan internet sorununu AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya'ya, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu'ya ilettiğini ve sorunun çözülmesi için büyük gayret gösterdiklerini dile getiren Alaca Belediye Meclis Üyesi, Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Kadim Erdugan, kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiğini, 5 ay sonra internet ve telefona kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

YEREL GAZETELER ŞEHİRLER İÇİN BÜYÜK ÖNEME SAHİP

Yerel gazeteler zor şartlar altında ayakta kalabilseler de şehirlerin sorunları söz konusu olduğunda emeklerini esirgemiyorlar. Halkın sorunlarının çözümüne bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek için yerel gazeteler ve çalışanları büyük çaba gösteriyor. 
Yerel gazetelerin aslında büyük olan emekleri çoğu zaman görmezden gelinse de çoğu zaman da sorunların çözümünün ortağı konumunda yer alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.