Alaca'dan da katılım oldu
banner135

Çorum İl Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında erkek din görevlileri arasında "Hafızlık Yarışması" düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığınca "2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle erkek din görevlilerine yönelik düzenlenen "Hafızlık Yarışması" kapsamında il birincileri belirleniyor.
Bu kapsamda, Çorum Merkez Akşemseddin Camii’nde düzenlenen yarışmada il merkezi başta olmak üzere Alaca, İskilip, Mecitözü, Sungurlu ilçelerinden toplam 5 din görevlisi hafızlık kategorisinde yarıştı.
İl Müftü Vekili Adem Aygül başkanlığında toplanan komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonunda Merkez Hıdırlık Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Ubeydullah Bozduman, il birincisi oldu.
Müftü Aygül, hafız Bozduman’a başarılar dilerken, 7 Haziran 2021 tarihinde Samsun’da gerçekleştirilecek olan Hafızlık Bölge Yarışmasında Çorum’u iyi temsil etmesi için hatırlatmada bulundu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen yarışma sonunda dereceye girenler Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi tarafından altınla ödüllendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.