Alaca'da kan bağışına destek
banner135

Covit-19 salgını nedeniyle kritik günler yaşanan şu süreçte alınan tedbirler çerçevesinde kan bağışı kabul çalışması yapıldı. Kan bağışı kampanyasına Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan da destek oldu. 
28 Eylül-02 Ekim 2020 tarihleri arasında 11.00-18.30 saatleri arasında Alaca Cumhuriyet Meydanı'na mobil araçlarda kan bağışı kabul edildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlimiz hastanelerinde her gün ortalama 65 ünite kan kullanılmaktadır. Kızılay Kan Merkezi olarak bu ihtiyacı karşılayacak oranda gönüllü kan bağışı toplayabilmek demek, şehrimizde kan anonslarının yapılmaması, hasta yakınlarının kan aramaması anlamına gelmektedir. COVİT-19 salgını nedeniyle kritik günler yaşadığımız şu süreçte alınan tedbirler çerçevesinde kan bağışı kabul çalışmalarımız mobil araçlarımızla birlikte sadece kent meydanlarında ve sabit kan alım yerlerimizde gerçekleştirebilmekteyiz. Bu noktalarda COVİT-19 salgınına yönelik önleyici tüm tedbirler alınarak kan bağışı kabulü yapılmaktadır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.