4 bin 600 kişinin ihtiyacı karşılandı
banner135

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılanıyor.
Alaca'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile alınan talepler 112-155-156-SYDV-Belediye-Sağlık Müdürlüğü-Müftülüğe vatandaşlar tarafından bildirildi. Talepleri alan Alaca Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu, 23 Mart-13 Nisan ve 23-26 Nisan tarihleri arasında toplam 4 bin 600 vatandaşın ihtiyaçlarını alarak, evlerine teslim etti.

3 BİN KİŞİYE SICAK YEMEK

Alaca Belediyesi tarafından 3 bin kişinin üzerindeki vatandaşa sıcak yemek dağıtımı yapıldı.
Ramazan ayının da başlaması ile birlikte Alaca Belediyesi tarafından vatandaşların sıcak yemekleri evlerine teslim edildi.

4 BİN PİDE DAĞITILDI

Alaca'da yaşayan vatandaşlara Ramazan ayının başlamasından bu güne kadar 4 bin pide dağıtımı yapıldı.
Alaca Belediyesi, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde bir yandan evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan kişilere sıcak yemek ulaştırırken, bir yandan da ramazan pidelerini evlerine teslim etti.

1500 MASKE DAHA DAĞITILDI

Alaca Belediyesi tarafından sıcak yemek ve pide dağıtımının yanı sıra 1500 ücretsiz maskenin dağıtımı daha yapıldı. Daha önce 4 bine yakın maske dağıtımı gerçekleştiren Alaca Belediyesi, bu hafta içerisinde ilçede bulunan vatandaşlara 1500 maske daha dağıttı.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.