Milletvekilleri Alacahöyük'ü gezdi
banner135

Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Artvin Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı, Parti Meclisi Üyesi Uğur Bayraktutan, Çorum Milletvekili Tufan Köse, eşleriyle birlikte Genel Başkan özel kalemi Şükran Kütükçü, Boğazkale – Hattuşa ve Alacahöyük’te müze ve örenyerlerini ziyaret ettiler.

Milletvekilleri Tezcan, Bayraktutan ve Köse, ayrıca Oğuzlar İlçesi Altınkoz Tesislerini ziyaret etti. Milletvekilleri, gezi sonrası Çorum’da akşam yemeğinde bir araya gelerek parti yöneticileriyle istişare yaptı.

Yemeğe; CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Yıldız Bek, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz ve eşleri de katıldı. Toplantıda parti çalışmaları ve ülke gündemi değerlendirilerek, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.