Hitit yolu projesi hakkında brifing verdiler
banner135

Alaca Kaymakamı Kürşad Atak, Boğazkale Kaymakamı Fatih Görmüş, Ortaköy Kaymakamı Ömer Faruk Ateş, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir'i ziyaret ederek Hitit Yolu projesi hakkında brifing verdiler.
Alaca Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Özlem Çeribaş, "Üç ilçemizin de kaymakam ve belediye başkanlarımız projeye üç ilçenin ortak hareket noktası olması konusunda destek verdiler. Amacımız üç ilçeyi ortak bir turizm destinasyonu haline getirmek, ortak hareket ve işbirliği ile bölge de tanıtım faaliyetleri, turizm hareketliliği geliştirmek. Bu kapsamda mevcut durum analizleri, bölgenin artı ve eksileri ve gelecekte yapılacak bölgeye katkısı olabilecek faaliyetlerin ve yatırımların yer aldığı bir stratejik eylem planı hazırlığının sonuna doğru geldik. Üç ilçemiz içinde hayırlı olmasını temenni ediyoruz."

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.