Aydın Demiral, başarılı çalışmalara imza atıyor
banner135

2017 yılında Alaca'ya mühendis olarak tayin olan ve 3 ay önce de Alaca İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Aydın Demiral, Alaca'da bir yandan Alaca Soğan Üreticileri Birliği'nin kurulması bir yandan da “Çekerek Havzası Rehabilitasyon Projesine" proje hazırlanması ve bu projeye Alaca'dan 53 köyün dahil edilmesi çalışmalarına büyük katkı sağlıyor.

AYDIN DEMİRAL KİMDİR?

Alaca İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aydın Demiral
Çorum Merkez Ovakarapınar Köyü – 1987 yılı doğumludur. Aydın Demiral, İlk-Orta ve Lise Öğrenimini Çorum'da tamamladı. 2009 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl Özel sektörde Sorumlu Yöneticilik yaptı. Askerliğini Asteğmen olarak yapan Aydın Demiral, 2013 yılında Bitlis İli Mutki İlçesi Tarım ve Orman Müdürlüğüne atandı. Burada 4 yıl 7 ay çalışan ve Bitki Besleme, Meyvecilikte Aşılama Teknikleri, Antep Fıstığı Yetiştiriciliği eğitimi alarak; Mevcut Yabani Çeşit Meyve Türlerinin Kültür Formuna Alınması Projesi ile Genç Çiftçi Ailelere Yönelik Üretim Amaçlı Çilek Yetiştiriciliği Konusunda Eğitim ve Farkındalık Oluşturma Projesini yürüttü.
2017 yılında Alaca İlçesine tayin olan ve daha sonra Alaca İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Aydın Demiral evli ve 1 çocuk babasıdır.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.