Voleybol turnuvası başlıyor
banner135

Alaca’da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası düzenleniyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Aktaş, yaptığı açıklamada; “İlçemizde faaliyet gösteren resmi kurum, kuruluşlar ve STK'lar ile vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberlik şuuru oluşturmak, takım adına oynayan oyuncular arasında sevgi, saygı ve takımdaşlık bilincini sağlamak ve ilçemizde amatör sporlara olan ilgiyi her yaş kademesine yayarak toplumsal spor bilincini yerleştirmek amacıyla Kaymakamlık bünyesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Kaymakamlık Kupası voleybol turnuvası düzenlenecektir” dedi.

Mehmet Aktaş, voleybol turnuvasına kurumların yanında diğer kuruluşlar, STK’lar ve isteyen vatandaşların da takım kurarak katılabileceklerini, turnuvaya katılan oyuncuların Alaca’da oturuyor veya çalışıyor olması şartı ile birlikte 18 yaşından büyük olmaları gerektiğini ancak 18 yaşından küçük olan oyuncuların ise veli izni ile oynamalarına izin verileceğini belirtti.

Turnuvanın 3 Nisan 2019 tarihinde başlayacağını belirten Mehmet Aktaş, turnuvaya katılacak takımların 10'ar kişilik liste oluşturarak, listelerini en geç 29 Mart 2019 tarihine kadar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne teslim etmeleri gerektiğini ifade etti.

Aktaş, turnuvanın teknik toplantısının ve kura çekiminin 29 Mart 2019 tarihinde yapılacağını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.