Voleybol da Şampiyon Kafkas Gücü oldu
banner135

Finalde karşılaştığı rakibi Belediye’yi 3-0 yenen Kafkas Gücü şampiyon oldu. İlk seti 25-20 kazanan Kafkas Gücü, ikinci seti ise 25-17 kazandı. Son setti ise Kafkas Gücü üstünlüğünü sürdürerek seti 25-15 kazandı ve bu sonuçla şampiyonluğunu ilan etti. 
Şampiyon takım kupasını Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’nun elinden aldı. Başkan Şaltu, turnavaya katılan tüm sporculara teşekkür ederken, şampiyon olan Kafkas Gücü’nü de kutladı.
Turnuvanın ikincisi Belediye takımı olurken, üçüncüler ise Meydan Çayevi ve Din Görevlileri oldu. Turnuvada katılan tüm takımlara belediye tarafından teşekkür plaketi verildi. Ayrıca bu yıl ki tecrübe ödülü de Fen İşleri takımından Uğur Tuncel’e verildi. Ödülleri, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’nun yanısıra, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Arslan, AK parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, CHP İlçe Başkanı İsmail Çimen, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Anıl Kırıkçı, İlçe Müftüsü Necdet Kahveci, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Zübeyir Dursun, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Arslan Çetinkaya, MYO Müdür Yardımcısı Songül Özüm, Alaca Devlet Hastanesi Müdürü Berat Şahin, Memur Sen İlçe Başkanı Kadir Şimşek verdi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.