U-11 maçları tamamlandı
banner135

Alaca Belediyespor U-11 Minikler takamı ligi 1. olarak tamamladı.

İlk 4 maçta rakiplerin sahaya çıkmaması üzerine 4 maçı da hükmen 3-0 kazanan Belediyespor, diğer oynadığı maçlarda ise 7-0, 8-1 ve 1-0’lık skorlarla galip gelerek ligi birinci olarak bitirdi.

Alaca Belediyespor U-12 futbol takımı ise, 1907 futbol kulübü ile kıyasıya bir yarış içerisinde. Şimdiye kadarki karşılaşmaları her iki takım da kazandı.

Alaca Belediyespor U-12 takımı ile 1907 U-12 takımı karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma 2-2 sona ererken, her iki takım da yoluna nağmalup devam etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Altyapı Sorumlusu Kemal Ünal, “U-12’lerde bu haftaki maçımızı da farklı kazanarak bu grupta da birinci olarak ligi tamamlamayı hedefliyoruz. U-11 ve U-12’lerde başarılı bir sezon geçiriyoruz. Bu başarımızı U-12 takımımızın maçının ardından yarın piknik organize ederek kutlayacağız. Bu vesile ile sezonumuzu kapatmış oluyoruz. Tüm sporcularımıza, bize destek veren halkımıza ve bize bu imkanları sağlayan Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan’a emekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.