Osman Zinnuri Işık, bilek güreşinde Türkiye 2'ncisi oldu
banner135

Avrupa ve Dünya seçmelerinde Alaca’yı temsilen yarışan Türkiye 1’incisi, Avrupa 3’üncüsü ve Dünya 7’incisi olan sporcumuz yarı finalde Dünya şampiyonu olan Ünal Türker’i yenerek Türkiye 2’incisi oldu. Osman Zinnuri Işık, Romanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na ve ülkemizde yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Osman Zinnuri Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan’ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Işık, “Benden bu yolda desteklerini esirgemeyen önce ailem ve Alaca Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve Başkan Yardımcısı Fatih Arslan’a teşekkür ederim” dedi. Başkan Yardımcısı Fatih Arslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarılarının devamını diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.