MuayThai şampiyonları ödüllendirildi
banner135

18-22 Ağustos tarihleri arasında Ankara Polatlı’da gerçekleştirilen MauyThai Türkiye Şampiyonasına katılan ve burada başarı elde eden sporcular Antrenörleri Bülent Asa önderliğinde Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve Başkan Yardımcısı Fatih Arslan’ı makamında ziyaret etti.
Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan ve ödüllendiren Başkan Şaltu, “Başta antrenörleri Bülent Asa olmak üzere MuayThai’de başarı elde eden genç kardeşlerimizi kutluyorum. Bu alanda daha da başarılı olacaklarına inancım tam. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Şaltu ve Başkan Yardımcısı Arslan, daha sonra Yıldızlar 60 Kg’da Türkiye Şampiyonu olan Sefa Emin Karayel, Yıldızlar 38 Kg’da Türkiye 3’üncüsü olan Muhammed Enes Yağmur ve Minikler 63,5 Kg’da Türkiye 3’üncüsü olan Taha Enes Karayel’e ödüllerini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.