Kız Voleybol Takımı 2. oldu
banner135

Hitit Üniversitesi Bahar etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 14 takımın katıldığı voleybol turnuvasında Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu kız voleybol takımı ikinci oldu.

Kız Voleybol Takımında yer alanların isimleri şu şekilde:

Aybüke Kahvecioğlu (Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı) Ayşe Ebrar Uzun (Laborant ve Veteriner Sağlık Programı) Berfin Aydaşoğlu (Laborant ve Veteriner Sağlık Programı)

Emine Yılmaz (Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı) Gizem Kırıç (Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı) Kübra Sohum (Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı) Sinem Karaoğlan (Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı) Zeynep Atak (Laborant ve Veteriner Sağlık Programı)

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu idarecileri, okulu en iyi şekilde temsil eden ve emeği geçen tüm öğrencilere ve akademik-idari personele teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.