Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Şampiyonu TÜGVA
banner135

Alaca Kaymakamlığının her yıl geleneksel olarak düzenlediği Voleybol Turnuvasının bu yılki şampiyonu yenilgisiz TÜGVA oldu.

Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalar oldukça çekişmeli geçerken, finale dört takım kaldı. Oynanan müsabakalarda ise finalin adı Alaca TÜGVA ile Alaca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusu oldu. 30 Nisan 2019 Salı günü Spor Salonunda saat; 20.30’da başlayan final müsabakası Alaca TÜGVA’nın setleri 3-0 almasıyla bu yılın şampiyonu Alaca TÜGVA oldu.

Şampiyonluk müsabakasına Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, okul müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılımcıların hepsine ayrı ayrı madalya verilirken, şampiyonlara kupalarını Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu takdim etti.

Kupa merasiminde konuşan Kaymakam Ramazan Kurtyemez; "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu voleybol turnuvasının şampiyonu Alaca TÜGVA olmuştur. Centilmence oynanan müsabakaların sonucunda güzel bir şekilde turnuvayı sonlandırıyoruz. Bu anlamda tüm takımlarımıza gösterdikleri duyarlılık ve centilmenlikten dolayı ve turnuvada emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.