Geleneksel voleybol turnuvası başlıyor
banner135

Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, yaptığı açıklamada; “İlçemizde faaliyet gösteren resmi kurum, kuruluşlar ve STK'lar ile vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberlik şuuru oluşturmak, takım adına oynayan oyuncular arasında sevgi, saygı ve takımdaşlık bilincini sağlamak ve ilçemizde amatör sporlara olan ilgiyi her yaş kademesine yayarak toplumsal spor bilincini yerleştirmek amacıyla Alaca Belediyesi bünyesinde voleybol turnuvası düzenlenecektir” dedi.
Arslan, voleybol turnuvasına kurumların yanında diğer kuruluşlar, STK’lar ve isteyen vatandaşların da takım kurarak katılabileceklerini söyledi.
Turnuvanın son başvuru tarihi 12 Kasım 2021 Cuma günü olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Arslan, kura çekimi ise 15 Kasım Pazartesi günü Alaca Belediyesi’nde gerçekleştirilecek. Turnuvaya katılacak takımların 12'şer kişilik liste oluşturarak, listelerini en geç 12 Kasım 2021 Cuma tarihine kadar Alaca Belediyesi’ne teslim etmeleri gerektiğini ifade etti. Voleybol turnuvasının katılım koşulları şöyle:

VOLEYBOL TURNUVASI KATILIM KOŞULLARI

1-İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile şahısların oluşturacağı takımlar özel isim vererek turnuvaya katılabileceklerdir.
2-Takım listeleri en az 6 kişiden oluşacaktır
3-Turnuvaya dışardan sporcu kabul edilmeyecektir. (ilçemizde ikamet etmeyen veya çalışmayan kişiler takım listelerine alınmayacaktır.)
4-Her takım listesi takım sorumlusu tarafından imzalanması gerekmektedir. Turnuva başında verilen takım listelerinde turnuva sonuna kadar geçerli olacaktır.1 sporcu ancak 1 takım adına maçlarda yer alabilir.
5-Müsabakalarda ve solanda Pandemi kuralları uygulanacaktır. Her sporcunun HES KODU sorgulaması takım sorumluları tarafından yapılıp RİSKSİZ olduğuna dair imza alınacaktır. Daha sonra oluşabilecek herhangi bir sıkıntıdan şahsın kendisi sorumlu olacaktır.
6-Müsabakalarda Voleybol federasyonu kuralları geçerli olacaktır. Hakeme , personele, karşı takıma veya taraftara karşı yapılacak sportmenliğe aykırı hareketlerde kişiler diskalifiye edilecektir.
7-Maçlar kazanılmış 3 set üzerinden oynanacaktır.
8.Turnuva son başvuru tarihi 12 Kasım 2021 Cuma günüdür. Kura çekimi 15 Kasım pazartesi günü saat 14:00 da Alaca Belediyesinde yapılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.