Dört dörtlük Belediyespor!
banner135

Belediyespor, bu galibiyeti ile birlikte 4 maçta 4 galibiyet almış oldu.  BELTAŞ 2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi 5.hafta maçında puansız Oğuzlar Belediyespor ile haftaya averajla lider giren Alaca Belediyespor karşı karşıya geldi. Oğuzlar İlçe Sahası'nda oynanan maçın 16. dakikasında konuk Alaca Belediyesi Gençlikspor Üzeyir'in golü ile 1-0 öne geçti. Golden 12 dakika sonra ev sahibi Oğuzlar Belediyespor'dan Ömer Faruk kırmızı kartla oyun dışı kalırken, eksik olmalarına rağmen ev sahibi Oğuzlar Belediyespor 38.dakikada Ümit ile eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1 tamamlandı. 
İkinci yarıda eksik rakibi karşısında oyuna ağırlığını koyan Alaca Belediyespor 61. dakikada Üzeyir'in ikinci golü ile yeniden öne geçmeyi başardı. Kalan dakikalarda skoru korumayı başaran Alaca Belediyespor, zor da olsa kazanmasını bildi. Bu sonucun ardından 4'de 4 yapan konuk Alaca Belediyespor 12 puana yükselirken, gol averajı ile ikinci sıraya geriledi. Oğuzlar Belediyespor ise henüz puanla tanışamadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.