Denizhan YİBO, Çorum şampiyonu oldu
banner135

Okullar arası Atletizm İl Birinciliği müsabakalarında Alaca Denizhan Yatılı Bölge Orta Okulu, hem kızlarda hem erkeklerde rakiplerini geride bırakarak Çorum şampiyonu oldular.

Gerçekleştirilen yarışmada Alaca'yı gururla temsil eden öğrencilerden, Küçük Kızlarda 60 metrede Cihannur Öztürk; 7.09'luk derecesiyle 1. olup büyük bir başarıya imza attı.

Fadime Koca ise; uzun atlamada 1., yüksek atlamada 3. oldu.

Medine Kaya; 800 metrede 3. olurken, fırlatma topunda Ayser İvcan 3. oldu.

5x60 metrede Damla Öztürk, Yıldız Bıçakcı, Medine Kaya, Fadime Koca ve Cihannur Öztürk 1. olarak takım halinde Çorum şampiyonu oldular.

Küçük erkeklerde; Umut Bıyıksız, yüksek atlama ve 60 metrede 1. Agah Erbaş 1000 metrede 2., uzun atlamada Abdurrahman Yılmaz 2., fırlatma topunda Muhammet İsi 5., 5x60 metrede Abdulah Ardıç, Eren Kurukama, Agah Erbaş, Abdurrahman Yılmaz, Umut Bıyıksız 1. olarak takım halinde Çorum şampiyonu oldular.

Denizhan YİBO Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulkadir Bayrak, "yarışmalara uzun zamandır çok yönlü hazırlanıyorduk. Çocukların kabiliyeti doğrultusunda özel antrenmanlar yaptık ve başarılı olduk. Bu süreçte bizlere katkılarından dolayı idarecilerimize ve bizleri destekleyen herkese şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.