Denizhan YBO yine şampiyon
banner135

Alaca Denizhan Yatılı Bölge Okulu öğrencileri masa tenisinde büyük başarı elde etti. 
Çorum’da yapılan okullar arası Masa Tenisi müsabakalarına küçük erkek ve küçük kız takımları ile katılan Alaca’nın başarılı okulu Denizhan YBO yapılan maçlar sonucunda erkeklerde Çorum üçüncüsü kızlarda ise Çorum Şampiyonu oldu. 
İleriki yıllarda daha başarılı sonuçlar alarak gruplarda ve Türkiye şampiyonalarında Alaca’yı temsil etmeyi hedefleyen öğrenciler, Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulkadir Bayrak yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
Okul Müdürü Emrah İşcen, “Bu başarıda emeği geçen öğretmenimiz Abdulkadir Bayrak olmak üzere çocuklarımızı tebrik ediyorum. Akademik başarıların yanı sıra sosyal çalışmalarında eğitim-öğretimde ne kadar önemli olduğunu bir kez görmüş oluyoruz. Tüm camiamıza iyi bir tatil geçirerek 2019-2020 tekrar buluşmak dileğiyle iyi tatiller diliyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.