Denizhan atletizmde büyük başarıya imza attı
banner135

11-12 Mart tarihlerinde Çorum'da yapılan okullar arası Puanlı Atletizm yarışmalarına Küçük Kız-Erkek Yıldız Kız-Erkek takımlarıyla katılan Denizhan Yatılı Bölge Okulu iki gün yapılan yarışmalar sonucunda yine tarih yazdı ve kısıtlı öğrenci sayısına rağmen yaptığı çalışmaların mükafatını Türkiye dereceleri yaparak gördü.

Denizhan Yatılı Bölge Okulu öğrencileri Küçük kız ve erkeklerde Çorum dördüncülüğü Yıldız kızlarda Çorum üçüncülüğü yıldız erkeklerde ise Türkiye grup barajları yaparak yüksek puanla Çorum şampiyonu oldular. Masa Tenisi ve Atletizm yarışmalarında toplam 6 kupa ve 56 madalya kazanan sporcular özellikle erkeklerde 100 engelli 60-80 metre yarışları gülle atma -cirit atma -uzun atlama özellikle Yüksek Atlama (1.63 Türkiye barajı üstünde) branşlarında Türkiye dereceleri yaptılar.

Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Emrah İşcen, "Uzun bir çalışma sonucunda bu kadar çok branşa öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenerek bu büyük başarıya imza atan başta Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulkadir Bayrak ve öğrencilerimizi tebrik ederim. Hedefimiz gruplardan çıkıp Diyarbakır'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilk üçe girmektir. Bunu yapacak gücümüzde vardı ancak yarışmalar iptal edildi. Sağlık olsun inşallah ileriki yıllarda bu başarıyı yakalayacağız" dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulkadir Bayrak, "Akademik başarı çok önemli ancak bunun dışında çok büyük bir yekun tutan farklı kabiliyette becerileri olan öğrencilerimizi de spor, müzik, edebiyat, tiyatro, çeşitli meslekler, resim, folklor vb. çalışmalara da yönlendirirsek insanlar hem sevdiği işi yaparlar ve hem de bir meslek sahibi olurlar. Bizde başarılarına alıştığımız Denizhan Y.B.O'ya başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.