Tokgöz, mazbatasını aldı
banner135

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Merkez İlçe Olağan Kongresi’nde İsmail Kalender ve Rıdvan Samsunlu ile girdiği başkanlık yarışında delegelerin 183’ünün oyunu alarak başkan seçilen Ulaş Tokgöz, bugün (31 Ocak) ilk olarak ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. Mazbata törenine İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi’nin yanısıra çok sayıda partili de katıldı.

Tokgöz, ardından da parti binasına geçti. Burada merkez ilçe başkanlığını kaybeden İsmail Kalender tarafından çiçekle karşılanan Ulaş Tokgöz, görevi devralarak merkez ilçe başkanlığı koltuğuna oturdu.

Parti binasındaki törende İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, yaptığı konuşmada geride kalan merkez ilçe kongresinde demokratik bir şekilde yarışan adaylara ve 2 yıldır merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten İsmail Kalender’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz’ü de tebrik ederek, kongrede kazananın CHP olduğunu dile getirdi.

Ulaş Tokgöz de kongre sürecinde kendisine destek olan tüm partililere ve kendisine oy vererek bu göreve layık gören delegelere teşekkür ederek, partisini iktidara taşımak için ekibiyle birlikte gece-gündüz demeden çalışacaklarının sözünü verdi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.