Raporu beğenilmeyen CHP heyeti yeniden Çorum’da
banner135

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri yarın yeniden Çorum’a geliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin CHP’nin “düşük” oy aldığı 24 ile giderek hazırladıkları raporları yeterli bulmadı. İllerde, özellikle kanaat önderleriyle görüşülmesini isteyen Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerini yeniden görevlendirdi. Yeni çalışmada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde izlenen stratejinin bir benzeri uygulanacak.

Kılıçdaroğlu, CHP’nin oyunu artırma potansiyeli olduğu belirtilen 24 ilin ziyaret edilmesi için geçtiğimiz Eylül ayında 106 milletvekilini görevlendirmişti. Bu kapsamda; Adıyaman, Aksaray, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak ve Yozgat’a ziyaretler yapılmış, belirli çevrelerle görüşmüş ve raporlar hazırlamıştı. Raporlar ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4-6 Ekim tarihlerinde Abant’ta gerçekleştirdiği milletvekili kampında ele alınmıştı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kamp süresince incelediği raporlardan memnun kalmadı ve aynı bölgelere yeniden gidilerek bir çalışma yapılması için talimat vermişti. Bu kapsamda daha önce 17 Eylül 2019 tarihinde Çorum’a gelen CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Çorum Milletvekili Tufan Köse6 Aralık Cuma günü yeniden ilimize gelecek. CHP Milletvekilleri ilk olarak saat 10.00'da parti binasında bir basın toplantısı düzenleyecek.

Toplantının ardından ise Çorum’da çeşitli ziyaretlerde bulunulacak. Buralarda yapılacak görüşmelerde bölgenin genel sosyal ve ekonomik durumu, bölgedeki siyasi iklim ve halkın siyasi eğilimlerinin değiştirilmesi konusun izlenmesi gereken yol haritası, parti politikalarının bölge açısından CHP’yi güçlü ve zayıf kılan unsurları, bölge halkının temel sorunları ve CHP’den beklentileri ele alınacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.