‘Parti içi demokrasiyi çalıştıracağız’
banner135

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresi’nde 183 oy alarak Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Ulaş Tokgöz, seçim öncesinde bir konuşma yaptı. Konuşmasına Elazığ’daki depremle başlayan Tokgöz, “Unutmayalım ki deprem değil bina öldürür. Elazığ’da yaşanan ve çevre illerde hissedilen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılara acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

“CHP’Yİ YERELDE VE GENELDE İKTİDAR YAPMAK İÇİN ADAYIM”

Parti içi demokrasiyi çalıştırmak, CHP’yi yerelde ve genelde iktidar yapmak için aday olduğunu vurgulayan Tokgöz, “Adaylık açıklamamda da söylemiştim, burada da tekrarlıyorum. Ben taban mutabakatının adayıyım. Kırmızı çizgim demokrasidir. Kırmızı çizgim Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’dir, cumhuriyettir. CHP, sıradan bir parti değildir. CHP, bütün dünyanın emperyalizme karşı direnişini örgütleyen bir partidir. CHP, demokrasinin yılmaz savunucusudur. CHP, çocuklarımızın geleceğidir. CHP, cumhuriyetçidir, halkçıdır, milliyetçidir, inkılapçıdır, devletçidir, laiktir. İşte bu ilkelerinden dolayı zaman CHP’de bir olma, birlik olma zamanıdır. Sizler de bizlerle birlik olmaya hazır mısınız?” ifadelerini kullandı.

“TÜM SEÇİMLERDE ÖN SEÇİM TARAFTARIYIM”

Yapılacak tüm seçimlerde ön seçim taraftarı olduğunu vurgulayan Tokgöz, “Ailem dediğim partililerimin destekleriyle ve ekip arkadaşlarımızla birlikte bu önemli görev için yola çıktık. Yola çıkmamızın temel sebebi parti içi demokrasiyi çalıştırmaktır. Partimin yerelde ve genelde iktidar olmasını sağlamaktır. Burada asıl önemli olan nasıl iktidar olacağımızdır. İktidar olabilmek için fedakar olmamız gerekiyor. Örgüt fedakar çalışırsa iktidar olunur. Ben gereken fedakarlığı her zaman yapmaya hazırım. İlimizde yeniden yapılanma, örgüt dinamizminin yenilenmesi ve dengeli bir yönetim için tüm parti sevdalıları ile birlikte el ele, omuz omuza, yerelde ve genelde CHP’yi iktidara taşımak için partimin ilkelerine, kendime inandığım için aday oldum. Siyaseti düzgünce, hiç kimseyi ötekileştirmeden, kolay olanı değil doğru olanı yapmak için adayım. Yapılacak bütün seçimlerde de ön seçim taraftarıyım” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.