Mustafa Kütük tekrar başkanlığa seçildi
banner135

Tek liste ve tek aday ile gidilen kongrede Mustafa Kütük tekrar güven tazeledi. Açılış konuşması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından delegelerin oyuyla kongre Divan Başkanlığına Saadet Partisi eski Çorum Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt getirildi.

Kongrede söz alan Saadet Partisi Alaca İlçe Başkanı Mustafa Kütük, "Daha önceki dönemde birlikte davamıza ilçemize ve milletimize hizmet etme onuru duyduğum kıymetli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum heyecanımızı, aşkımızı, azmimizi yitirmeden birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi.

Daha sonra konuşmalarını gerçekleştirmek üzere kürsüye gelen Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık ; "Bugün Alaca'mızdayız adım adım heyecanımızı yenilemek daha verimli istenen hedeflere ulaşmak, milli görüş prensiplerini önce kendimiz ve daha sonra yurdumuza ve tüm dünya saadetine kavuşturulması adına kongremizi gerçekleştiriyoruz. Kongremize katılan Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ali Okutan beye, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu beye, Divan başkanlığımızı yapan Belediye başkan adayımız Kemal Kurt beye, CHP, İYİ PARTİ, DEMOKRAT PARTİ ilçe başkanlarına, Saadet partisi ilçe başkanlarına şükranlarımı sunuyorum.

Kongrede tekrar ilçe başkanı seçilen Mustafa Kütük bey ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diliyor üstün gayret ve muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Konuşmalarını gerçekleştirmek üzere kürsüye gelen Saadet Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Ali Okutan; "Kongremizin Alaca ilçemize, partimize hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ederim. Şimdi önceden tespit yapmam gerekiyor. Biz kimiz neyiz neyin peşindeyiz nerden geldik nereye gidiyoruz. Yüce Allah bizi Müslüman olarak yarattı eşrefi mahlukuz (yaradılanların en şereflisi) bir de ahseni takvim var görev almış görev üstlenmiş teklif edilmiş ve onu kabul etmiş işte biz Müslümanlar ahseni takvimiz bu projede AK Partisi CHP'si MHP'si, İyi Partisi Saadet Partisi bir çok kurum ve kuruluş ortak bir hedefi var bu ahseni takvim görevini yerine getirip Allah rızası görevini yerine getirip Allahın huzuruna varmak" dedi.

Kongre sonrası kongreye misafir olarak katılan Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, CHP, İyi Parti ve Demokrat Parti ilçe başkanlarına günün anısına Necmettin Erbakan'ın Davam kitabı hediye edildi.

Yeni üyelere Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık tarafından rozet takılarak program sona erdi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.