MHP Alaca'da Şerafettin Ercoşkun ile devam dedi
banner135

Seçime tek liste ile giren Şerafettin Ercoşkun yeniden MHP Alaca İlçe Başkanı seçildi.

Alaca Battal Dede Parkı'nda yapılan kongrede Divan başkanlığını Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ağah Karapıçak ve il yönetiminin hazır bulunduğu kongreye çok sayıda partili iştirak etti. Kongrede bir konuşma yapan Ağah Karapıçak,

İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik anlayışı ile kazananın Türkiye olacağının altını çizdi. Daha sonra söz alan İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun, birlik beraberlik mesajları vererek, yeni yönetimi ile birlikte davaya hizmet ederek bu emaneti bu bayrağı layıkıyla taşıyacaklarını söyledi.

Alaca Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetimi şu şekilde oluştu: Şerafettin Ercoşkun (İlçe Başkanı), Ali Kahyaoğlu, Arap Kurt, İlhan Aykaç, Esabet Kaplan, Zabıt Çalık, Muammer Kaküllü, Mert Çinkul, Kenan İpçi, Ellez Arslan, Erol Alay, Halil Tombul, Erdal Demir, Ali Kerem Ercoşkun, Emre Tutar."

(Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.