‘İlçemizde görev yapan doktorlara sahip çıkmalıyız’
banner135

“Alacalı doktor kardeşlerimiz doğduğu memleketine hizmet için tayin istiyorlar görev yapıyorlar. Bu doktorlarımıza gereken ilgiyi gösterelim sahip çıkalım, şunu belirtmek istiyorum memleketimize gerçek anlamda hizmet etmek isteyene sahip çıkalım kendi Memleketlerinde sahipsiz zannetmesinler Değerlerimizi yok etmeyelim,  Sağlıklı günler diliyorum” diyen Gençkurt, açıklamasında şunları ifade etti:
“Ben siyasete 1987 yılında başladım, o günden bu güne siyaseti aktif olarak devam etmekteyim, iktidarı da gördüm muhalefeti de gördüm. Siyasette esas halka hizmettir sıkıntıları yok etmek ve devletle milletin arasında sıkıntıları gidermektir. 
Ben 1990 yılında yıllardır sıkıntıda olan hastaneyle ilgilenmeye başladım.  Hastane derneğine başkan yardımcısı olarak hizmet etmeye başladım. O tarihte ilçelerde yoğun bakım yoktu, ilçemize dernek olarak Alacalı hemşehrimiz sayesinde kazandırdık, o zaman doktor sıkıntısını gidermek için günlerce Ankara’da kaldık o yıllarda özel hastanelerde yoktu, sıkıntı büyüktü ve ilçemizde görev yapan doktorlarımıza sıkıntılarını gidermeye çalışırdık.
İktidarımız döneminde hizmet aşkıyla görev yapan doktorlarımızın yanında olduk, çünkü sağlık çok önemli, insan hayatına değer biçilmez! Alaca basınında gördüm operatör Dr. tayini olmuş teşekkür ediyorum sayın milletvekillerimize bu vesileyle de hastaneyi ilçemize kazandıranlara da teşekkür ediyorum. Tayin edilmesinden sonra kısa süre Sonra ya tayin istiyorlar ya da istifa ediyorlar.
Ben bu memleketin çocuğuyum ömrüm burada geçti. Alacalı doktor kardeşlerimiz doğduğu memleketine hizmet için tayin istiyorlar görev yapıyorlar. Bu doktorlarımıza gereken ilgiyi gösterelim sahip çıkalım, şunu belirtmek istiyorum memleketimize gerçek anlamda hizmet etmek isteyene sahip çıkalım kendi Memleketlerinde sahipsiz zannetmesinler Değerlerimizi yok etmeyelim,  Sağlıklı günler diliyorum.”

(Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.