Hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz
banner135

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ragup Ağaçdan başkanlığında yürütülen haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplantıya İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile birlikte İl Başkan Yardımcısı ve ilçe koordinatörleri Ali Evlüce ve Osman Aktı katılırken İl Başkan Yardımcıları Ercan Daşdan ve Yılmaz Peker’de katılım sağladı.

2023 Türkiye’si için hedeflerimize bıkmadan, yorulmadan ve yılmadan ilerleyeceğimize ilçe teşkilatlarımız ve hemşerilerimiz ile birlikte ideallerimizi gerçekleştireceğimize eminiz” diyen İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ; “Millet iradesini merkeze alan ülkesine ve davasına sevdalı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milletine duyduğu inanç ve 19 yıldır millete verdiği sözleri yerine getirmiş olmanın özgüveniyle çizgisini koruyarak, hedeflerine ilk günkü heyecanla yürümeye devam ediyoruz. Bu minvalde AK Parti Çorum İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte Çorum’umuzu 2023, ardından da 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için hazır olduklarını” belirtti. “Hedeflerimize Kararlılıkla Yürümeye Devam Ediyoruz” ifadelerini kullanan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Adım adım 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlerken, en büyük destekçimiz milletimiz ve bir aile birlikteliğinde olduğu gibi aynı hedef doğrultusunda çalıştığımız teşkilatlarımız olmuştur. AK Parti’nin birer neferleri olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

...

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.