“Havaalanı konusunda somut adımlar atıldı”
banner135

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya gazetemizi ziyareti sırasında Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi ve Alaca Lider Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş'a havaalanına ilişkin bilgiler verdi.

Milletvekili Kaya, havaalanının Çorum’un özlem duyduğu bir proje olduğuna değinerek, “Çorum ekonomisi açısından havaalanını önemi büyük. Demiryolu projemizde önemli bir noktaya geldiğimiz gibi havaalanı konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Şöyle bir şey söyleyebilirim ki havaalanı konusunda da somut adımlar atıldı. Çorumlu hemşerilerimiz için, Çorum için ve Çorum ekonomisi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda girişimlerimiz ve çalışmalarımız devam edecek” açıklamalarında bulundu.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.